Rinki-merkki

Rinki-merkki

Millainen Rinki-merkki on?

Merkistä on kaksi eri käyttöversiota: yksinkertainen Rinki-merkki sekä ”RINKI mukana pakkauskierrätyksessä” -merkki, jonka osia käytetään kokonaisuutena. Yritys voi ladata merkin eri käyttöversiot Ringin extranet-palvelusta osoitteessa extranet.rinkiin.fi.

Katso myös: Rinki-merkki

Rinki-merkkiä ei saa laittaa pakkauksiin. Milloin tämä on mahdollista?

Rinki tiedottaa, mikäli Rinki-merkin käyttöoikeus laajennetaan myös pakkauksiin.

Mitä tarkoittaa, että Rinki-merkkiä ”saa käyttää markkinointiviestinnässä”?

Rinki-merkin käyttö markkinointiviestinnässä tarkoittaa sitä, että yritys voi laittaa merkin omalle verkkosivustolleen tai käyttää sitä esimerkiksi painetuissa ja sähköisissä markkinointi- ja viestintämateriaaleissa. Käyttökohteina voivat olla esimerkiksi yrityksen esitteet, ilmoitukset sekä kirje-, lasku-, tilaus- ja saatelomakkeet. Merkkiä ei saa kuitenkaan käyttää yrityksen tuotteissa tai pakkauksissa.

Miten yritys saa Rinki-merkin käyttöönsä?

Rinki-merkin voi ladata Ringin extranet-palvelusta osoitteessa extranet.rinkiin.fi.

Mikäli palvelun käyttöön tarvittava salasana on kadonnut, yritys voi vaihtaa sen uuteen extranetin etusivulla olevan Unohtuiko salasana? -linkin kautta tai ottamalla yhteyttä Ringin asiakaspalveluun: puh. 09 6162 3500, sähköposti info@rinkiin.fi.

Mitä hyötyä yritykselle on Rinki-merkin käytöstä?

Rinki-merkkiä voi käyttää yrityksen markkinointiviestinnässä, ja se kannattaa ottaa aktiivisesti käyttöön. Merkki palvelee yritystä, sillä se viestii yrityksen vastuullisuudesta sekä antaa vastinetta pakkausten kierrätysmaksuille ja Ringin asiakasmaksuille. Merkin avulla yritys kertoo asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, että se hoitaa pakkausten tuottajavastuunsa.

Mikä on Rinki-merkki ja kenellä on sen käyttöoikeus?

Suomalainen Rinki-merkki kertoo, että yritys kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan. Vastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksen ympäristövelvoitteita. Merkin käyttöoikeus on yrityksillä, jotka ovat tehneet Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta. Yritykset voivat käyttää merkkiä markkinointiviestintämateriaaleissaan, mutta pakkauksiin sitä ei voi laittaa.

Katso myös: Rinki-merkki