Liity tuottaja­yhteisöön

1
Tuottajayhteisön valinta
2
Sopimuksen sisältö
3
Sopimuksen soveltamisajankohta
4
Yrityksen tiedot
5
Laskutustiedot
6
Yhteystiedot
7
Liittymislomake lähetetty
8
Visma Sign -allekirjoitus

Valitse tuottajayhteisö

Suomessa on kaksi pakkausalan tuottajayhteisöä, joista tuottajavastuullinen yritys valitsee, kumpaan haluaa liittyä. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lakisääteinen tuottajavastuun hoitaminen siirtyy tuottajayhteisölle. Tutustu tuottajayhteisöihin ja niiden tarjoamiin palveluihin yhteisöjen omilla esittelysivuilla. Tuottajayhteisöjen hinnastot löytyvät Ringin verkkosivuilta täältä.

Kaipaatko vielä lisätietoja tuottajavastuusta, tuottajavastuun hoitamisesta tai tuottajavastuullisista yrityksistä? Usein kysytyistä kysymyksistä löydät vastaukset yleisimpiin tuottajavastuuta koskeviin aiheisiin. Tutustu vastauksiin täällä.

Liittymisprosessin aikana tulemme kysymään sinulta seuraavia tietoja: Y-tunnus, liittymisajankohta, yrityksen yhteystiedot ja laskutustiedot sekä sopimuksen yhteyshenkilö ja allekirjoittaja. Tarvittaessa saatamme kysyä myös yrityksen liikevaihtoa.

Seuraava >
Klikkaamalla  -ikonia saat lisätietoja.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tuottajayhteisöön liittymisestä tai kaipaat apua verkkolomakkeen täyttämiseen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.