Vastuullinen yritys kuuluu Rinkiin

Asiakaspalvelu
yrityksille
pvm/mpm
09 6162 3500
(ark. 8:30-15:30)
info@rinkiin.fi

Asiakaspalvelu
yrityksille
pvm/mpm
09 6162 3500
(ark. 8:30-15:30)
info@rinkiin.fi

Rinki ja tuottajayhteisöt järjestävät liittyneiden yritysten puolesta kartonki-, lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkausten vastaanoton, keräyksen ja kierrätyksen niin, että lainsäädännön vaatimukset täyttyvät.

Yrityksen on helpointa ja vaivattominta huolehtia pakkaustensa tuottajavastuusta, kun se tekee Ringin hallinnoiman sopimuksen tuottajayhteisöjen kanssa. Yksi sopimus riittää.

Rinkiin liittyminen

Liity Rinkiin

Hoida tuottajavastuusi
helposti.

Hinnasto

Hinnasto

Mitä pakkausten tuottajavastuu kustantaa?

Liittyneet yritykset

Kuulutko jo Rinkiin?

Tarkista, oletko vastuullisten yritysten joukossa.

pakkausten tuottajavastuu

Tuottajavastuu

Mitä tarkoittaa
tuottajavastuu?

Rinki-verkkolehti – tietoa pakkauskierrätyksestä


Pohjoismaiset lajittelusymbolit yhdistävät keräysastiat ja pakkaukset

Tanska, Norja ja Ruotsi ovat päättäneet yhtenäistää jätehuollon lajitteluohjeitaan yhteisellä kuva- ja värisymbolijärjestelmällä. Nyt järjestelmän käyttöönottoa selvitetään myös Suomessa.

Lue lisää Rinki-verkkolehdestä. Lehdestä saat ajankohtaista tietoa pakkauskierrätyksestä ja tuottajavastuusta. Lehti ilmestyy osoitteessa verkkolehti.rinkiin.fi. Tieto Rinki-verkkolehden uusimmista artikkeleista julkaistaan noin viisi kertaa vuodessa sähköisen uutiskirjeen välityksellä.

Ilmoita pakkaustietosi

LUE LISÄÄ

Ringin uutiset ja tiedotteet


Pakkausten tuottajavastuun maksut vuonna 2021

Pakkausten kierrätysmaksut 2021 Pakkausalan tuottajayhteisöt ovat päättäneet pakkausmateriaalikohtaiset kierrätysmaksunsa vuodelle 2021. *) Maksuihin lisätään arvonlisävero. Pakkaukset kuluttajille  ovat tuotteiden pakkauksia, jotka päätyvät tai voivat päätyä kuluttajille tai kotitalouksiin, esimerkiksi kuluttajatuotteiden myyntipakkaukset sekä osa ryhmä- ja kuljetuspakkauksista. Pakkaukset yrityksille  ovat tuotteiden pakkauksia, jotka päätyvät tuotteiden mukana yrityksiin.  

Rinki sosiaalisessa mediassa – Seuraa meitä