Auto- ja kuljetusalan lakko vaikuttaa Rinki-ekopisteiden tyhjennyksiin

Auto- ja kuljetusalan AKT:n lakko torstaina 14.12. vaikuttaa Rinki-ekopisteiden tyhjennyksiin. Rinki-ekopisteiden tyhjennyskuljetuksia ajavat Ringin yhteistyökumppanit.

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 13.12.2023

Torstaina 14.12. järjestettävän Auto- ja kuljetusalan AKT:n lakon aikana osa ekopisteiden pakkausjätesäiliöistä jää tyhjentämättä ympäri Suomea. Perjantaina lakon päätyttyä järjestetään ylimääräisiä tyhjennyksiä, mutta osa säiliöistä saattaa siitä huolimatta täyttyä. Koska lakon aikana kaikkia pakkausjätesäiliöitä ei tyhjennetä, myöskään Rinki-ekopisteiden kartalla mainitut joulukuun 14. ja 15. päiville suunnitellut tyhjennykset eivät välttämättä toteudu.

”Jos pakkausjätesäiliöt ovat täynnä, pyydämme ihmisiä pitämään pakkausjätteensä kotona ja tuomaan ne ekopisteisiin vasta lakon päätyttyä. Jätteitä ei tule jättää maahan säiliöiden ulkopuolelle, koska ne vaikeuttavat siivoamista ja tyhjentämistä ja saattavat levitä ympäristöä roskaamaan”, sanoo aluepäällikkö Jari Koivunen.

Rinki pahoittelee tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.

Lisätiedot

Jari Koivunen
Aluepäällikkö, Etelä- ja Itä-Suomi
+358 50 441 7285
jari.koivunen@rinkiin.fi

Harri Patana
Aluepäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi
+358 50 910 3699
harri.patana@rinkiin.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >