Rinki etsii viestintäpäällikköä

Ringin viestintäpäällikön monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä vastaat Ringin viestinnästä, johdat viestintätiimiä ja teet merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa.

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 23.07.2024

Nykyisen viestintäpäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme nyt Rinkiin sinua kokenut ja osaava

Viestintäpäällikkö

Monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä vastaat viestinnästä Ringissä sisältäen monikanavaisen viestinnän suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin. Tehtäviisi kuuluvat tuottajayhteisöasiakkaille toteutettavat kuluttajaviestintä-, yritysviestintä- ja vaikuttajaviestintäpalvelut sekä Ringin oma ulkoinen ja sisäinen viestintä. Olet johtoryhmän jäsen ja pienen viestintätiimin esihenkilö. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista monipuolisista viestinnän tehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus yksityiseltä sektorilta ja vaikuttamisviestinnästä on eduksi. Olet työskentelytavaltasi aikaansaava, itseohjautuva ja otat luontaisesti vastuun työsi organisoinnista. Säilytät joustavuutesi ja reagoit nopeasti myös vaihtuvissa ja vaativissa tilanteissa.

Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot sekä laaja-alainen tuntemus moderneista viestintävälineistä ja -keinoista. Olet innostunut, idearikas ja tahdot viedä asioita eteenpäin ja käytäntöön. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito on eduksi.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti kasvavan kiertotalouden edistämiseksi. Ringissä sinua odottavat lämminhenkinen työyhteisö ja hyvät henkilöstöedut.  Ringin moderni viihtyisä toimisto sijaitsee Helsingin Kalasatamassa. Työskentelemme hybridimallilla, jossa odotamme sinun työskentelevän vähintään kaksi päivää viikossa toimistolla.

Tehtävä alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Ringin toimitusjohtaja Juha-Heikki Tanskanen, puh. +358 400 814 243, ma 5.8. klo 13-15 sekä MPS:n konsultit Jenni Luoma, puh. +358 20 746 9462, ke 31.7. klo 11-12 ja Janne Aho, puh. +358 40 838 1935, to 8.8. klo 13-14.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.8.2024. Ensimmäiset haastattelut järjestetään Teamsilla 14-15.8.2024

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >