Rekrytoimme: hae viestintäpäälliköksi Rinkiin

Kirjoittaja: Inka Hyytiäinen Julkaistu: 11.01.2021

Nykyisen viestintäpäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme nyt Rinkiin sinua kokenut ja osaava

Viestintäpäällikkö

Monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässäsi vastaat Ringin viestinnän kokonaisuuden hallinnasta sisältäen Ringin viestinnän suunnittelun, toteutuksen ja toimeenpanon. Teet yhteistyötä tuottajayhteisöjen kanssa, kasvatat viestinnän keinoin yritysten tietoisuutta tuottajavastuusta sekä kuluttajien tietoisuutta ja motivaatiota lajitteluun, ja pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan vaikuttajaviestintää. Tehtävässäsi johdat ja koordinoit ulkoistetun viestinnän asiantuntijan työtä, osallistut yrityksen johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit toimitusjohtajalle. Rakennat osaltasi Ringin hyvää tulevaisuutta olemalla rohkea ja tulevaisuusorientoitunut.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kokemus yksityiseltä sektorilta sekä vastuullisuus- ja vaikuttamisviestinnästä on eduksi. Olet työskentelytavaltasi aikaansaava, itseohjautuva ja otat luontaisesti vastuun työsi organisoinnista. Säilytät joustavuutesi ja reagoit nopeasti myös vaihtuvissa ja vaativissa tilanteissa.

Sinulla on erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ja laaja-alainen tuntemus moderneista viestintävälineistä ja -keinoista. Olet innostunut, idearikas ja tahdot viedä asioita eteenpäin ja käytäntöön. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kiertotalouden parissa ja mahdollisuuden päästä hyödyntämään osaamistasi laajasti. Tehtävä alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ringin toimitusjohtaja Juha-Heikki Tanskanen, puh. +358 400 814 243, 12.1. klo 9-11, 14.1. klo 14-16 ja 19.1. klo 14-16 sekä MPS:n konsultti Sari Salojärvi, puh. +358 41 466 6064, 15.1. klo 12.30-14 ja 21.1. klo 9-10.30. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 24.1.2021. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on Suomen teollisuuden ja kaupan omistama voittoa tavoittelematon palveluyritys. Yhtiö huolehtii pakkauksista tuottajavastuullisten yritysten asiakaspalvelusta ja pakkaustietojen kokoamisesta sekä siitä, että Rinki-ekopisteissä kotitalouksien kartonki-, lasi- ja muovipakkaukset sekä metalli saadaan talteen kierrätystä varten oikein lajiteltuna, tehokkaasti ja järkevin kustannuksin. Rinki järjestää myös käytettyjen lasipakkausten kierrätyksen. Rinki tarjoaa yrityksille yhdessä tuottajayhteisöjen kanssa ratkaisut pakkausten lakisääteisen tuottajavastuun toteutukseen. 

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >