Heli Satuli nimitetty Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n viestintäpäälliköksi

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 13.04.2021

Kuva: Heli Satuli

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n uudeksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Heli Satuli. Satulilla on monipuolinen kokemus viestinnästä ja vaikuttamistyöstä sekä Suomessa että EU-pääkaupunki Brysselissä.

Satuli on toiminut aiemmin toimittajana ja EU-kirjeenvaihtajana Aamulehdessä, Kauppalehdessä, Nykypäivässä ja MustReadilla. Hän on työskennellyt myös matkailu- ja ravintola-alan työnantajajärjestö MaRan viestintäpäällikkönä, Outokummun konserniviestinnässä sekä entisen pääministerin Alexander Stubbin erityisavustajana Euroopan parlamentissa. Satuli siirtyy Ringin viestintäpäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi suomalaisen sähköautojen latauspalveluyritys Virran (Liikennevirta) viestintäjohtajan paikalta.

”Rinki toimii ilmastonmuutoksen, kaupungistumisen ja kiertotalouden kaltaisten megatrendien keskiössä. Tätä merkityksellisempää ja mielenkiintoisempaa toimialaa saa hakea. Edessä on isoja haasteita; uusi jätelaki ja EU-sääntely lisäävät pakkaustuottajien vastuuta ja kustannuksia lähivuosina merkittävästi. Samalla toimialan rooli ja painoarvo yhteiskunnassa kasvavat entisestään. Ringistä löytyy asiantuntemusta ja osaamista ottaa haaste vastaan, mutta jokaisen suomalaisen panosta tarvitaan, että pakkaukset kiertävät”, toteaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n viestintäpäällikkö Heli Satuli.

”Olemme iloisia, että saimme todellisen viestinnän ammattilaisen tiimimme vahvistukseksi. Kierrätys perustuu syntypaikkalajitteluun, joten viestintä on avainroolissa tavoitteiden tiukentuessa. Myös tuottajavastuullisten yritysten tiedontarve kasvaa koko ajan vaatimusten kiristymisen myötä”, kommentoi Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n toimitusjohtaja Juha-Heikki Tanskanen.

Yhteyshenkilö

Viestintäpäällikkö Heli Satuli, puh. 044 320 3622

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Rinkiin on liittynyt lähes 4 500 pakkausten tuottajavastuunsa hoitavaa yritystä. Kuluttajille tarjoamme valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston pakkausten keräykseen ja lasipakkausjätteen kierrätykseen. Yli 1 850 pisteessä ympäri Suomen kerätään kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia, yli 600 pisteessä kerätään myös muovipakkauksia. www.rinkiin.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >