Nyt voit tehdä UFF:n vaatekeräyssäiliöstä ilmoituksen digitaalisesti

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 10.05.2021

Kuva: UFF

Ringin yhteistyökumppanin UFF:n vaatekeräyspalvelun asiakasilmoitukset siirtyvät Suomessa digitaalisiksi. Vaatelahjoittajat voivat jatkossa ilmoittaa UFF:lle esimerkiksi vaatekeräyssäiliön täyttymisestä helposti keräyssäiliöstä löytyvän älytunnisteen QR-koodin avulla.

Jokaiseen UFF:n vaatekeräysastiaan lisätään kevään ja kesän 2021 aikana älytunniste, jonka avulla vaatelahjoittajat voivat ilmoittaa täydestä tai rikkinäisestä keräysastiasta digitaalisesti QR-koodin avulla.

Älytunnisteessa oleva QR-koodi luetaan puhelimella ja avautuvasta valikosta valitaan haluttu vaihtoehto, esimerkiksi onko keräysastia täynnä tai epäkunnossa. Valikosta löytyvät lisäksi linkit UFF:n vaatekeräyspalvelun karttapalveluun, vaatteiden kierrätysohjeisiin sekä lahjoitusten uudelleenkäyttö- ja kotisivulle. Vaatelahjoittaja voi myös jättää yhteydenottopyynnön UFF:n vaatekeräyspalvelulle. Tunnisteet sisältävät keräyspisteen sijaintitiedon, jolloin kyseessä olevasta astiasta saadaan paikkatieto automaattisesti.

Digitaalisen ilmoittamisen lisäksi UFF:n vaatekeräyksestä voi jatkossakin ilmoittaa
sähköpostitse: vaatekerays@uff.fi
tai puhelimitse (09) 2764 7622.

UFF kerää vaatteita monissa Rinki-ekopisteissä ympäri Suomen. Tämän lisäksi UFF kerää vaatteita muilla keräyspisteillään. UFF:n kaikkien keräyspisteiden sijainnit voi tarkistaa verkosta: uff.fi/kerayspisteet.

Rinki-ekopisteiden pakkauskeräyssäiliöistä voi puolestaan antaa palautetta Ringin maksuttomaan asiakaspalveluun: puh. 0800 133 888 (ark. 7–21 ja la 9–18) tai asiakaspalvelu@rinkiin.fi. Palvelemme myös chatin välityksellä verkkosivuillamme. Lisäksi palautetta voi antaa kätevällä palautelomakkeella: rinkiin.fi/ekopistepalaute.

PDF-ohje UFF:n vaatesäiliöistä ilmoittamiseen QR-koodilla

Lisätietoja UFF:n digitaalisista asiakasilmoituksista

UFF
Pia Tanskanen, kestävän kehityksen asiantuntija
pia.tanskanen@uff.fi

Resonoi Oy
Markku Pitkänen, toimitusjohtaja
markku.pitkanen@resonoi.com

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >