Rinki kilpailuttaa ekopisteiden keräysvälineitä

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 11.10.2022

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy kilpailuttaa pakkausjätteiden keräykseen ja kuljetukseen soveltuvia keräysvälineitä. Tarjouksen voi jättää 4. marraskuuta mennessä. 

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on hankkimassa lisää keräysvälineitä Rinki-ekopisteille. Lisättävät keräilyvälineet ovat joko puristimia tai nostoperusteisia säiliöitä ja etukuormaussäiliöitä. Taustalla on jätelain muutos.

Rinki pyytää nyt tarjouksia Ringin logistiikkaan sopivista, kotitalouksien pantittoman muovi- ja kuitupakkausjätteen keräilyyn soveltuvista keräilyvälineistä. Ringin logistiikka järjestetään pääsääntöisesti vaihtolavasovitteisilla koukkutartunnalla varustetuilla kuorma-autoilla sekä puominosturi- ja etukuormausautoilla.

Tarjouspyyntö koskee jätepuristimia ja erilaisia yllämainittuun logistiikkaan soveltuvia säiliöitä.

Näiden keskinäinen määrä riippuu hankittavien keräysvälineiden tämänhetkisestä hinnasta, tulevien pisteiden arvioidusta materiaalimäärästä, ekopisteen maantieteellisestä sijainnista sekä eri tyhjennysmuotojen tyhjennysten tämänhetkisistä yksikköhinnoista. Tällä tavalla optimoidaan nyt tehtävien investointien kannattavuus sekä niiden takaisinmaksuaika.

Voittaneen tai voittavien tarjoajien kanssa laaditaan toimitussopimus. Toimitukset tulevat ajoittumaan touko–kesäkuulle 2023.

Näin jätät tarjouksen

Tarjouspyyntö löytyy alla olevan linkin takaa. Tarjouksen voi jättää täyttämällä tarjouslomakkeen, joka löytyy linkkinä tarjouspyynnön alta. Tarjouksen tulee olla kirjallinen. Hintatiedot tulee ilmoittaa tarjouslomakkeella.

Tarjoukset toimitetaan tarjouspyynnössä ilmoitetulle yhteyshenkilölle viimeistään perjantaina 4.11.2022 klo 15:00 (EET) mennessä ja tarjouksen on oltava voimassa vähintään 31.12.2022 saakka. Lisätietoja antaa 21.10.2022 asti Pertti Tammivuori puhelimitse 0500 705772 tai sähköpostitse pertti.tammivuori@rinkiin.fi.

Tarjouspyyntö: Pakkausjätteiden keräilyyn ja kuljetukseen soveltuvat keräysvälineet

Tarjouslomake

The request for quotation is also available in English. Please contact Rinki’s Operative Director Pertti Tammivuori.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >