Rinki etsii viestintäharjoittelijaa kesäksi!

Haluatko päästä oppimaan ja tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa? Oletko sujuvakynäinen ja innostut markkinointiviestinnästä? Hae Rinkiin viestintäharjoittelijaksi!

Kirjoittaja: Helmi Partanen Julkaistu: 29.01.2024

Haemme nyt Rinkiin harjoittelijaa työskentelemään toukokuusta elokuuhun 2024 täysipäiväisesti viestintätiimin vahvistuksena.

Ringissä sinua odottaa monipuoliset viestinnän avustavat ja toteuttavat tehtävät kuluttajakampanjoinnista monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Pääset oppimaan, miten viestintää suunnitellaan ja toteutetaan sekä myös itse kehittämään viestinnän prosessejamme. Työnkuvaan pääset vaikuttamaan omilla mielenkiinnon kohteillasi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden oppia ja saada työkokemusta kiertotalouden ytimessä
 • Määräaikaisen täysipäiväisen työsuhteen (4 kk)
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
 • Kilpailukykyisen palkan (1700 e) ja lounasedun
 • Asiantuntevat ja ennen kaikkea mukavat työkaverit
 • Modernin viihtyisän toimiston Kalasatamassa Helsingissä

Toivomme, että sinulta löytyy:

 • Vähintään parin vuoden verran korkeakouluopintoja esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin alalta
 • Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työskennellä yhteiskunnallisten ilmiöiden ja kiertotalouden parissa
 • Tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis tarttumaan toimeen kuin toimeen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa
 • Kokemusta verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämisestä, uutiskirjeiden tekemisestä tai tiedotteiden kirjoittamisesta
 • Valo- ja videokuvaustaitoja. Erityisesti kokemus sosiaalisen median lyhytvideoiden tuotannosta katsotaan eduksi

Sijainti?
Helsinki

Sopimustyyppi?
Täysipäiväinen, Määräaikainen (kesto 4 kk)

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae viimeistään 13.2.2024 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@rinkiin.fi.

Heräsikö jotain kysyttävää? Lisätietoja antaa viestinnän asiantuntija Helmi Partanen, helmi.partanen@rinkiin.fi tai 050 5292149 (tavoitettavissa puhelimitse: to 1.2. klo 14–16 ja tai to 8.2. klo 9–11)

Lisätiedot:  

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Tuottajayhteisöille ja yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Yli 4 800 pakkausten tuottajavastuullista yritystä hoitaa velvoitteensa kuulumalla tuottajayhteisöön. Kuluttajille tarjoamme valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston, jonne kuluttajat voivat tuoda maksutta käytetyt pakkauksensa kierrätettäviksi. Rinki-ekopisteissä ympäri Suomen kerätään kartonki- ja lasipakkauksia sekä metallia ja noin 1000 ekopisteessä kerätään lisäksi muovipakkauksia.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste on luettavissa verkkosivuillamme. Meistä voit lukea lisää täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >