Yritykset viestivät Rinki-merkillä vastuullisuudestaan

Ringin noin 4 500 yritysasiakkaalla on ollut oikeus käyttää Rinki-merkkiä markkinointiviestinnässään vuoden 2018 alusta alkaen.

Ringin yritysasiakkaat voivat käyttää Rinki-merkkiä viestimään siitä, että ne ovat hoitaneet pakkaustensa tuottajavastuun. Merkin voi laittaa esimerkiksi yrityksen verkkosivustolle, esitteisiin sekä muihin painettuihin ja sähköisiin markkinointi- ja viestintämateriaaleihin. Toistaiseksi merkkiä ei saa käyttää tuotteissa tai pakkauksissa.

Rinki-merkki on otettu hyvin vastaan. Ringin viime vuonna teettämässä yritysasiakastutkimuksessa 53 prosenttia vastanneista katsoi, että merkin käyttö on erittäin tai melko hyödyllistä osoituksena tuottajavastuun hoitamisesta.

Merkistä on kaksi versiota: yksinkertainen Rinki-merkki sekä ”Mukana pakkauskierrätyksessä” -merkki. Yritysasiakas voi ladata ne käyttöönsä Ringin extranetistä.

Lue lisää

Vuosikertomus 2020

Tuloksellista jätelakiedunvalvontaa, entistä kustannustehokkaampaa pakkauskeräystoimintaa, 58 mediatiedotetta ja lähes 20 000 vastattua neuvontapuhelua. Ringin vuosi…

Vuosikertomus 2019

Hedelmällistä edunvalvontaa, 50 000 tonnia kerättyä pakkausjätettä, miljoonia suomalaisia tavoittanut kuluttajakampanja sekä 100 uutta asiakasyritystä.

Vuosikertomus 2018

Mitä Ringissä tapahtui vuonna 2018? Vuosikertomuksessamme kerromme tärkeimmistä tapahtumista pakkauskierrätyksessä ja merkittävimmät avainluvut.