Rinki rekrytoi! Hae meille harjoittelijaksi

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 31.01.2022

Haluatko päästä oppimaan ja tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa? Oletko sujuvakynäinen ja asiakaspalveluhenkinen? Innostutko luvuista ja tilastoista?

Hae meille HARJOITTELIJAKSI (viestintä ja tilastot)

Haemme nyt Rinkiin määräaikaista korkeakouluharjoittelijaa työskentelemään maaliskuusta elokuuhun 2022 täysipäiväisesti sekä yritysasiakaspalvelutiimin että viestintätiimin vahvistuksena.

Ringissä sinua odottaa monipuoliset viestinnän avustavat ja toteuttavat tehtävät kuluttajakampanjoinnista monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Pääset oppimaan, miten viestintää suunnitellaan ja toteutetaan sekä myös itse kehittämään viestinnän prosessejamme. Työnkuvaan pääset vaikuttamaan omilla mielenkiinnon kohteillasi.

Ringin yritysasiakaspalvelutiimissä pääset toimimaan yhteistyössä yritysasiakkaittamme kanssa ja tekemään monenlaisia avustavia tehtäviä liittyen pakkaus- ja asiakastietojen käsittelyyn sekä asiakaspalveluun.

Tarjoamme sinulle:

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia ja saada työkokemusta kiertotalouden ytimessä
 • Määräaikaisen täysipäiväisen työsuhteen  (6kk)
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
 • Kilpailukykyisen palkan ja lounasedun
 • Asiantuntevat ja ennen kaikkea mukavat työkaverit
 • Modernin viihtyisän toimiston, joka sijaitsee Kalasatamassa Helsingissä

Toivomme, että sinulta löytyy:

 • Vähintään parin vuoden verran korkeakouluopintoja esimerkiksi talouden, ympäristön, pakkausteknologian, valtiotieteiden tai viestinnän ja markkinoinnin alalta
 • Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työskennellä yhteiskunnallisten ilmiöiden ja kiertotalouden parissa
 • Tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis tarttumaan toimeen kuin toimeen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito (etenkin ruotsi) on plussaa
 • Kaikenlainen kokemus asiakaspalvelutehtävistä, dokumentinhallinnasta, verkkosivujen päivittämisestä, uutiskirjeiden tekemisestä ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta on etu

Sijainti?
Helsinki

Sopimustyyppi?
Täysipäiväinen, Määräaikainen (kesto 6kk)

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae viimeistään  14.2. lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen rekry@rinkiin.fi.

Heräsikö jotain kysyttävää? Lisätietoja antaa viestinnän asiantuntija Inka Hyytiäinen, inka.hyytiainen@rinkiin.fi, 050 5292149.

Lisätiedot:  
Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö.  

RINKI on paras kumppani pakkausten tuottajavastuun toteutukseen Suomessa. Toimimme yhteistyössä tuottajayhteisöjen kanssa ja tuotamme yrityksille tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja. Kuluttajille tarjoamme yli 1850 pisteen valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston. Me neuvomme kuluttajia, tilastoimme ja raportoimme. Me koulutamme, viestimme ja valvomme asiakasyritystemme etuja. Ennen kaikkea me keräämme ja kierrätämme. Joka vuosi entistä enemmän. 

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste on luettavissa verkkosivuillamme. Meistä voit lukea lisää täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >