Rinki-ekopisteiden karttahaku ja palautelomake vaativat tilastoevästeiden hyväksymistä

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 25.04.2022

Ekopistekartan ja palautelomakkeen käyttö vaatii jatkossa tilastoevästeiden hyväksymistä. Muutos johtuu Google Mapsin evästeasetuksista.

Ringin verkkosivujen ekopistekartan sekä ekopisteiden palautelomakkeen käyttö vaatii jatkossa tilastoevästeiden käyttöä. Jos tilastoevästeiden käyttöä ei hyväksy, hakutoiminto ja palautelomake eivät toimi.

Muutos johtuu Google Mapsin evästeasetuksen muutoksesta. Suomen Pakkauskierrätys RINKI ei ole itse voinut vaikuttaa muutokseen.

Ekopistekartta, palautelomake ja muut Ringin verkkosivujen palvelut toimivat, kun hyväksyt ainakin tilastoevästeet ruudulle ilmestyvästä ponnahdusikkunasta. Jos evästeiden käytön on kerran hylännyt, omia valintoja pääsee muokkaamaan tietosuojaselosteessamme olevien linkkien kautta. Linkki evästeiden hyväksynnän muokkaukseen on tietosuojaselosteen loppupuoliskolla, tietoa evästeistä -kohdassa.

Evästeiden käyttö Ringin verkkosivuilla

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita käytetään verkkosivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Ne tarjoavat tietoa, jonka avulla voidaan seurata verkkopalveluiden käyttöä ja kehittää palveluita.

Kuten muutkin verkkosivustot, myös Rinkiin.fi-sivusto käyttää evästeitä. Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön räätälöimiseen (esim. karttahakupalvelu), sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja palveluidemme käytön tilastointiin.

Ringin verkkosivuilla käytetyt evästeet on luokiteltu kategorioihin niiden toiminnallisuuksien perusteella: 1) välttämättömät, 2) mieltymykset, 3) tilastoevästeet ja 4) markkinointievästeet.

Muiden kuin välttämättömien evästeiden käyttö edellyttää suostumustasi.

Jos sinulla on kysyttävää evästeistä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@rinkiin.fi. Voit myös lukea tietosuojaselosteestamme lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >