RINKI rekrytoi: Asiantuntija yritysasiakaspalvelutiimiin

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 13.09.2022

Kiinnostaako kiertotalous? Löytyykö sinulta osaamista pakkausalalta ja valmiudet tehdä tarkkuutta vaativaa työtä?

Haemme Ringin yritysasiakaspalvelutiimiin kiertotaloudesta kiinnostunutta asiantuntijaa.

Ringin asiakkaina on viisi tuottajayhteisöä ja yli 4 600 tuottajavastuullista yritystä, jotka raportoivat meille vuosittain käyttämänsä pakkausmäärät. Tehtäväkenttääsi kuuluu tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa, pakkausten tuottajavastuuseen ja raportointiin liittyvä neuvonta, koulutus ja raportoitujen pakkaustietojen auditointi. Osallistut myös tiedonkeruuseen liittyvään järjestelmäkehitykseen, mm. raportointilomakkeiden suunnitteluun ja testaukseen.

Työhösi kuuluu lisäksi Ringin sertifioidun laatujärjestelmän (ISO9001) ylläpitoon liittyvät tehtävät, kuten sisäiset auditoinnit, johdon katselmusten valmistelu ja prosessikaavioiden ylläpito.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta esimerkiksi pakkausteknologian tai pakkaussuunnittelun saralta. Sinulla on loogista ajattelukykyä sekä valmiudet tehdä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa työtä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta reipasta asennetta, joustavuutta, palveluhenkisyyttä, itsenäistä työotetta ja valmiutta toimia monenlaisten sidosryhmien kanssa.

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Pakkaus-/pakkausmateriaaliosaamista
 • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, mm. Excel-osaamista
 • Kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa
 • Joustavaa ja palveluhenkistä asennetta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Toiminnanohjausjärjestelmäosaaminen, laatujärjestelmäosaaminen, kierrätys-/jätealan tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen toimenkuvan vastuullisuus- ja ympäristöasioiden parissa
 • Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa
 • Kompaktin kokoisen ja kehittyvän organisaation sekä mukavat työkaverit
 • Viihtyisät toimitilat Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella

Lisätiedot tehtävästä:

Työ on täysipäiväinen ja vakituinen. Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa asiakaspalvelupäällikkö Maija Peltola ensisijaisesti sähköpostitse maija.peltola@rinkiin.fi tai puh. 040 543 7007 pe 16.9. klo 13-15, ke 21.9. klo 9-10.30 ja ma 26.9.2022 klo 13-15.

Näin haet paikkaa:

Kiinnostuitko? Jos olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.9.2022 PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen rekry@rinkiin.fi. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan tehtävässä.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Kuluttajia palvelemme mm. valtakunnallisella Rinki-ekopisteverkostolla.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste on luettavissa verkkosivuillamme. Meistä voit lukea lisää täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >