Hae meille viestintäharjoittelijaksi – Rinki rekrytoi

Kirjoittaja: Rinki Julkaistu: 16.01.2023

Haluatko päästä oppimaan ja tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden parissa? Oletko sujuvakynäinen ja innostut markkinointiviestinnästä? Hae Rinkiin viestintäharjoittelijaksi!

Haemme nyt Rinkiin harjoittelijaa työskentelemään toukokuusta elokuuhun 2023 täysipäiväisesti viestintätiimin vahvistukseksi.

Ringissä sinua odottaa monipuoliset viestinnän avustavat ja toteuttavat tehtävät kuluttajakampanjoinnista monikanavaiseen sisällöntuotantoon. Pääset oppimaan, miten viestintää suunnitellaan ja toteutetaan sekä myös itse kehittämään viestinnän prosessejamme. Työnkuvaan pääset vaikuttamaan omilla mielenkiinnon kohteillasi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden oppia ja saada työkokemusta kiertotalouden ytimessä
 • Määräaikaisen täysipäiväisen työsuhteen (4 kk)
 • Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
 • Kilpailukykyisen palkan (1700 e) ja lounasedun
 • Asiantuntevat ja ennen kaikkea mukavat työkaverit
 • Modernin viihtyisän toimiston Kalasatamassa Helsingissä

Toivomme, että sinulta löytyy:

 • Vähintään parin vuoden verran korkeakouluopintoja esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin alalta
 • Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta työskennellä yhteiskunnallisten ilmiöiden ja kiertotalouden parissa
 • Tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis tarttumaan toimeen kuin toimeen
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa
 • Kokemus verkkosivujen päivittämisestä, uutiskirjeiden tekemisestä, tiedotteiden kirjoittamisesta, valo- ja videokuvaamisesta sekä sosiaalisen median sisällöntuotannosta on etu

Sijainti?
Helsinki

Sopimustyyppi?
Täysipäiväinen, Määräaikainen (kesto 4 kk)

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae viimeistään 5.2.2023 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry@rinkiin.fi.

Heräsikö jotain kysyttävää? Lisätietoja antaa viestinnän asiantuntija Inka Hyytiäinen, inka.hyytiainen@rinkiin.fi tai 050 5292149 (tavoitettavissa puhelimitse: ti 24.1. klo 14–16 ja to 2.2. klo 10–12)

Lisätiedot:  
Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö.  

RINKI on paras kumppani pakkausten tuottajavastuun toteutukseen Suomessa. Toimimme yhteistyössä tuottajayhteisöjen kanssa ja tuotamme yrityksille tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja. Kuluttajille tarjoamme yli 1850 pisteen valtakunnallisen Rinki-ekopisteverkoston. Me neuvomme kuluttajia, tilastoimme ja raportoimme. Me koulutamme, viestimme ja valvomme asiakasyritystemme etuja. Ennen kaikkea me keräämme ja kierrätämme. Joka vuosi entistä enemmän. 

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n Työnhakijarekisterin tietosuojaseloste on luettavissa verkkosivuillamme. Meistä voit lukea lisää täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Uusimmat artikkelit >