Ringin hallitus 15.2.2018

1. Marja Ola, Kaupan liitto ry

Asiantuntija Marja Ola on kaupan toimialan asiantuntija. Hänen toimenkuvansa kattaa laajasti kaupan ympäristö-, kiertotalouden ja kestävän kasvun edunvalvonnan.

2. Jukka Malén, Muoviteollisuus ry

Suomen Käyttömuovi Oy:n toimitusjohtajana Jukka Malénilla on muovin kierrätyksestä vuosikymmenien kokemus ja osaaminen.

3. Heli Tammivuori, Elintarviketeollisuusliitto ry

Heli Tammivuori johtaa Elintarviketeollisuusliitto ry:n elinkeinopolitiikan yksikköä ja toimii Suomen Keräyslasiyhdistyksen puheenjohtajana.

4. Ilkka Nieminen, Päivittäistavarakauppa ry

Johtaja Ilkka Nieminen on päivittäistavarakaupan asiantuntija. Hänen toimenkuvansa kattaa päivittäistavarakaupan edunvalvontaan ja operatiiviseen toimintaan liittyviä kysymyksiä.

5. Antro Säilä, Suomen Pakkausyhdistys ry

Antro Säilä on Suomen Pakkausyhdistyksen toimitusjohtaja ja Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Ennen Pakkausyhdistystä hän on toiminut yli 20 vuotta myynnin, kehityksen ja edunvalvonnan tehtävissä metsäteollisuuden yrityksissä ja järjestöissä.

6. Arto Lehtinen, Kemianteollisuus ry

Arto Lehtinen on Tikkurila Oyj:n kuluttajasegmentin myyntijohtaja. Hänellä on lähes 40 vuoden kokemus pakkauksen merkityksestä niin tuotannon, logistiikan kuin markkinoinnin näkökulmasta katsottuna.

7. Mia Nores, Teknologiateollisuus ry

Mia Nores toimii Teknologiateollisuus ry:ssä ympäristö- ja vastuullisuuspäällikkönä. Hän vastaa muun muassa kiertotalouteen liittyvästä edunvalvonnasta.

8. Maija Heikkinen, Metsäteollisuus ry

Maija Heikkinen on metsäteollisuuden tehdasympäristöasioiden, kiertotalouden ja kierrätyksen asiantuntija.

Lue lisää

Vuosikertomus 2021

Lähes 60 000 tonnia kierrätettäväksi kerättyä pakkausjätettä, entistä kustannustehokkaampaa ja laadukkaampaa toimintaa sekä yli 4600…

Vuosikertomus 2020

Tuloksellista jätelakiedunvalvontaa, entistä kustannustehokkaampaa pakkauskeräystoimintaa, 58 mediatiedotetta ja lähes 20 000 vastattua neuvontapuhelua. Ringin vuosi…

Vuosikertomus 2019

Hedelmällistä edunvalvontaa, 50 000 tonnia kerättyä pakkausjätettä, miljoonia suomalaisia tavoittanut kuluttajakampanja sekä 100 uutta asiakasyritystä.